Meld je nu aan voor het Gelijke Kansen Festival!

576 keer bekeken 0 reacties

Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni is het zover: het Gelijke Kansen Festival barst los in 's-Hertogenbosch. Jij bent er toch ook bij? In dit bericht vertellen we je kort wat je kunt verwachten en hoe je je kunt inschrijven.

Direct aanmelden <

Het programma

Professionals en vrijwilligers die in Den Bosch werken met of voor kinderen en jongeren, kunnen zich aanmelden voor woensdag 29 mei, donderdag 30 mei of vrijdag 31 mei. 

De woensdag 29 mei staat in het teken van lokale verbinding voor professionals en vrijwilligers die werken in Den Bosch. Een middag om te netwerken, de sociale kaart weer op je netvlies te krijgen en je te laten informeren over mooie lokale praktijkvoorbeelden. 

Op donderdag 30 mei is het tijd voor verdieping: verspreid over de stad zijn er inspirerende workshops van bijvoorbeeld Hans Spekman en Khalid el Hatri. Ook kun je ervaren hoe kansenongelijkheid écht werkt tijdens het Gelijke Kansen Spel. 

Vrijdag 31 mei volgt een ‘take over’ van de Gelijke Kansen Alliantie vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Een dag waarop ook iedereen buiten Den Bosch welkom is en waarin het thema ‘Samen Impact Maken’ centraal staat. 

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni zijn speciaal voor Bossche kinderen, jongeren en hun ouders. Verspreid over de gemeente zijn er leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en hun ouders. Wil je hier meer over weten? Mail ons.

Meer informatie over het programma vind je tijdens het aanmelden. 

Gelijke Kansen speldje

Sommige professionals zetten net dat stapje extra voor Bossche kinderen en jongeren. Heb jij zo'n collega? Nomineer hem of haar dan voor het Gelijke Kansen speldje. Nomineren kan tijdens jouw aanmelding voor het festival. 

Ben jij al enthousiast?

Meld je dan aan! Je kunt meerdere dagen meedoen, maar ook één workshop of lezing kiezen waar je graag bij wilt zijn. Wees op tijd met aanmelden want vol=vol! 

Deel dit bericht ook vooral met collega's of samenwerkingspartners die zich bezighouden met gelijke kansen voor kinderen en jongeren. 

Twijfel je nog?

Bekijk de aftermovie van vorig jaar. 

 

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen