Meld je nu aan voor het Gelijke Kansen Festival!Zien we jou op 29, 30 of 31 mei? Direct aanmelden
Gelijke kansen voor ieder kind in 's-Hertogenbosch, dat is ons doelOp school, in de wijk en thuisLees meer

Waar wij aan werken

Nieuwe ervaringen opdoen

Gelijke kansen moeten er op elk moment van de dag zijn. Niet alleen tijdens schooltijd, maar van opstaan tot slapen gaan.

Leer meer

Samenwerken met ouders

De rol van ouders/verzorgers in het leven van een kind is essentieel. Een ouder heeft een voorbeeldrol.
 

Leer meer

Stimuleren van
talent

De mensen om een kind heen, kunnen het verschil maken. Vanuit die gedachte helpen we professionals om kinderen uit te dagen en motiveren.

Leer meer

 

 

Nieuws en verhalen 

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"231665"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}


Meer nieuws

Updates maandelijks
in je mailbox?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Aanmelden

Gelijke kansen
op je tijdlijn?

Volg ons op LinkedIn en sluit je aan bij onze community.

Praat mee

 
Cookie-instellingen